ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

BEACHES

  1. Psarou
  2. Super Paradise
  3. Platis Gialos
  4. Agios Sostis

MUSEUMS

  1. Folklore Museum of Mykonos

WORTHSEEINGS

  1. Panagia Paraportiani
  2. Kato Mili
  3. Little Venice Quarter
  4. Archaeological site of Delos

Πώς θα φτάσετε σε εμάς

Aπο το αεροδρόμιο
Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας από το αεροδρόμιο είναι με ταξί. Είναι απόσταση 5-10 λεπτών και το ταξί θα σας αφήσει στο δρόμο. Από εκεί μπορείτε απλά να συνεχίσετε ευεθεία κάτω σε όλη τη διαδρομή (περίπου 300 μέτρα) και θα φτάσετε στο ξενοδοχείο μας.

Από το παλιό λιμάνι
Από το παλιό λιμάνι το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Ακολουθήστε ακριβώς το δρόμο, δίπλα στη θάλασσα, και θα φτάσετε στην πλατεία Μαντώ. Από εκεί, ακολουθείτε τον δρόμο δίπλα στο καφέ Trio Bambini (που ονομάζεται Serakonta όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη μας) και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο μας.

Σύσταση: Αν έχετε πολλές αποσκευές, μπορείτε να πάρετε ένα τρίκυκλο από το παλιό λιμάνι, το οποίο θα φέρει τις αποσκευές σας και ένα από εσάς στο ξενοδοχείο.

Από το νέο λιμάνι
Από το νέο λιμάνι πρέπει να πάρετε ένα λεωφορείο, ένα ταξί ή τo sea-bus για να έρθετε στην χώρα της Μυκόνου. Το λεωφορείο και το ταξί θα σας αφήσουν στο παλιό λιμάνι και με το θαλάσσιο λεωφορείο θα φτάσετε είτε στο παλιό λιμάνι είτε στην αποβάθρα του Delos Tours. Στη συνέχεια, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες για να φτάσετε σε εμάς. Αν φτάσετε στην αποβάθρα του Delos Tours, απλώς ακολουθήστε την παραλία μέχρι να φτάσετε στην πλατεία Μαντώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Γιατί να διαλέξετε εμάς

Νιώθετε σαν στο σπίτι σας
Γοητεία, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τον καλύτερο καθαρισμό
Κοντά στην πόλη, μακριά από το χάος
Το χαμόγελό σας είναι η ενέργειά μας
ΚΡΑΤΗΣΗ
Προτάσεις